«Χρυσό» το Halo 5 Guardians

Reading Time: 1

Κι επίσημα «χρυσό» είναι το Halo 5: Guardians, σύμφωνα με το Halo Waypoint.

«Μαζί ξεκινάμε για να πετύχουμε ένα φιλόδοξο όραμα και να προσφέρουμε ένα παιχνίδι Halo, το οποίο κτίστηκε από το μηδέν αποκλειστικά για το Xbox One. Καθώς πλησιάζουμε την μέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού, δεν θα μπορούμαστε να μην είμαστε περισσότερο από ενθουσιασμένοι για να μοιραστούμε τα αποτελέσματα μαζί με σας, τους φανς.

Τα παιχνίδια Halo ήταν πάντα για επικές κλίμακες και το Halo 5: Guardians δεν αποτελεί εξαίρεση. Από τον multi-character μας campaign μέχρι και το multiplayer που περιλαμβάνεται, το Halo 5: Guardians είναι γεμάτο με ενθουσιώδες περιεχόμενο».

Η 343 λέει πως θα έχει ενημέρωση για το περιεχόμενο του multplayer λίγο πριν την κυκλοφορία, που θα συμπληρώνει τα καλούδια που έχει το multiplayer, με χάρτη για το Arena Multiplayer καθώς και νέο, τεράστιο 12v12 Warzone Multiplayer.

Για να βεβαιωθείτε πως θα το αναβαθμίσετε, η 343 λέει πως θα πρέπει να ρυθμίσετε το Power Setting του Xbox One σας σε ‘Instant On’ για να κατεβεί αυτόματα το online multiplayer πριν την 27η Οκτωβρίου, για να είναι έτοιμο με τη μέρα της κυκλοφορίας του.

«Αυτοί που θα αγοράσουν φυσικό αντίγραφο του παιχνιδιού, θα μπορούν να κατεβάσουν την ενημέρωση του παιχνιδιού μόλις εγκαταστείσουν το παιχνίδι στην παιχνιδοκονσόλα τους. Την επόμενη εβδομάδα, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για pre-download για τους ψηφιακούς μας πελάτες», αναφέρεται σχετικά στο μπλογκ.

Το Halo 5: Guardians κυκλοφορεί στις 27 Οκτωβρίου και μπορείτε να το προ-κρατήσετε από την Gamers’ Boulevard.

 

 

Share this post

No comments

Add yours