Ανακοινώθηκε ταινία Godzilla εναντίον King Kong!

Reading Time: 1

Η απόλυτη μάχη έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020

Η Legendary μαζί με την Warner Bros. Pictures (τα στούντιο πίσω από την επιτυχία του 2014, Godzilla) θα επανενώσουν τις δυνάμεις τους για να πραγματοποιήσουν το πιο τρελό όνειρο των φαν του είδους: Μια μάχη μεταξύ του Godzilla και του King Kong!

Για τους λάτρεις του είδους, αυτό μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη. Η ταινία Godzilla είχε κυκλοφορήσει με συμφωνία για σίκουελ, το Godzilla 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου 2018. Από τότε υπήρχαν ελπίδες πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, ωστόσο την Τετάρτη προέκυψε και η επίσημη επιβεβαίωση: Η ταινία θα ονομάζεται Godzilla vs. Kong και θα προβληθεί στους κινηματογράφους το 2020.

«Το κοινό ανταποκρίθηκε θετικά στον Godzilla», δήλωσε ο CEO της Legendary, Thomas Tull, σε δελτίο Τύπου. «Ως μακροχρόνιος λάτρης των χαρακτήρων αυτών, πάντα ήθελα να δω την απόλυτη μάχη και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να το ανακοινώσουμε».

Στη μάχη θα εμφανιστούν κι άλλα τέρατα, όπως οι King Ghidorah, Mothra και Rodan.

Η πρώτη ταινία στην προγραμματισμένη τριλογία θα είναι το Kong: Skull Island, όπου θα πρωταγωνιστούν οι Tom Hiddleston, Sam Jackson, Brie Larson και John goodman και θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017. Το Godzilla 2 θα ακολουθήσει το 2018, ενώ το 2020 θα είναι το Godzilla Vs Kong.

 

Share this post

No comments

Add yours