15-20 ώρες το gameplay του Tomb Raider

Reading Time: 1

Η ιστορία του Rise of the Tomb Raider θα πάρει στους παίκτες 15-20 ώρες να την ολοκληρώσουν, παρόλο που μπορεί να αφιερώσετε συνολικά 30-40 ώρες για να συμπληρώσετε το 100% του παιχνιδιού.

Αυτό προκύπτει σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο lead designer του παιχνιδιού, Mike Brinker. Αναλυτικά, μιλώντας στο Pixelvulture.com είπε: «Όλα εξαρτιώνται με τον τρόπο που θέλετε να παίξετε το παιχνίδι», είπε αρχικά. Και πρόσθεσε: «Αναμένετε να ξοδέψετε 30-40 ώρες για να κάνετε τα πάντα. Αυτό σημαίνει να μαζέψετε κάθε όπλο, κάθε ικανότητα και όλα τα side quests. Τρέχοντας μέσα από το παιχνίδι θα σας πάρει 15-20 ώρες. Οπότε αναμένεται διπλάσιο χρόνο παιχνιδιού εάν θέλετε να μαζέψετε τα πάντα και να εξερευνήσετε κάθε μυστικό τάφο».

Το Rise of the Tomb Raider λέγεται πως είναι τρεις φορές μεγαλύτερο από το προηγούμενο παιχνίδι, καθώς έχει πολλούς τάφους για να εξερευνήσετε.

«Αν το πάρουμε σε κλίμακα, όλοι οι τόποι εξερεύνησης είναι τρεις φορές μεγαλύτεροι σε σχέση με τον τελευταίο τίτλο. Οπότε θα υπάρχουν πολλά πράγματα να δείτε και να κάνετε σε κάθε περιοχή που θα βρίσκεστε. Θα έχουμε περισσότερους τάφους, καταπακτές, σπηλιές και ένα σωρό έξτρα πράγματα για να κάνετε όπως side missions για τους Remnant και τους φύλακες των ταφών», είπε σχετικά ο Brinker.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί αρχικά στο Xbox One στις 13 Νοεμβρίου. Οι εκδόσεις για PS4 και PC θα κυκλοφορήσουν το 2016.

 

Share this post

No comments

Add yours