Κριτικές: Σαρώνει το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Reading Time: 1 minutes

To εμπάργκο για τις κριτικές του Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain έχει αρθεί και οι πρώτες που δημοσιεύθηκαν ήδη λένε πως πρόκειται για το καλύτερο παιχνίδι του Hideo Kojima.

Το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain είναι ένα παιχνίδι που πήρε μεγάλο μέρος του μπάτζετ της Konami για να δημιουργηθεί και ήταν σε ανάπτυξη για τόσο καιρό, που οι Kojima Productions διέθεσαν πρόλογο και tutorial με το Ground Zeroes για να… καθυσηχάσουν προσωρινά τους λάτρεις της σειράς που το ανέμεναν για τόσο καιρό.

Άξιζε την αναμονή; Μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας όταν θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, όμως οι κριτικές μπορούν να σας δώσουν μια ιδέα και να σας πείσουν για να το αγοράσετε.

Ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης είναι πως το The Phantom Pain είναι τεράστιο. Διάφορες ιστοσελίδες έχουν αναφέρει πως δεν ολοκλήρωσαν τις κριτικές τους ακόμη, καθώς υπάρχει πάρα πολλή περιεχόμενο.

Το άλλο θέμα συζήτησης είναι πως το παιχνίδι είναι εξαιρετικό. Όλα τα σκορ μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ ψηλά.

Χαρακτηριστικά, σας δείχνουμε μερικά από τα κυριότερα:

Το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain φτάνει στο PC, το PlayStation 3, το PS4, το Xbox 360 και το Xbox One την 1η Σεπτεμβρίου. Το Metal Gear Online, το multiplayer παιχνίδι του, θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου για τις κονσόλες και τον Ιανουάριο του 2016 για το PC. Μπορείτε να το προκρατήσετε κάνοντας κλικ πιο κάτω:

mgs

Share this post

No comments

Add yours