Η Kotobukiya φέρνει στη ζωή την κόντρα των Arkham Knight και Batman!

Reading Time: 1

Ο Batman επιστρέφει στην πετυχημένη σειρά ηπερηρώων και κακοποιών της Kotobukiya, ARTFX+, με αγαλματάκια βασισμένα στο Batman: Arkham Knight, το τέταρτο παιχνίδι της σειράς Arkham!

Ο Arkham Knight, ένας μυστηριώδης πολεμιστής που μισά τον Batman και θέλει να τον δει να υποφέρει, φορεί μια μοναδική στολή με καμουφλάζ και με θωρακισμένα άκρα, μια χαμηλωμένη ζώνη χρησιμότητας, κι έχοντας το σύμβολο «Α» στο στήθος του, με ένα κράνος εμπνευσμένο από τον Σκοτεινό Ιππότη.

Ο Arkham Knight έρχεται με νέο αρθρωτό σύστημα βάσης, που σας επιτρέπει να προσαρμώσετε την όψη του με διαφορετικές επιλογές. Μπορείτε να έχετε τον κακοποιό να τρέχει πάνω από οροφές, να διεπαρνάει ένα τοίχο ή να τίθεται αντιμέτωπος σώμα με σώμα με τον Batman!

Με πολλαπλά τετραγωνικά και ορθογώνια κομμάτια για να φτιάξετε έτσι όπως θέλετε την όψη του, στην οποία μπορείτε να περιλάβετε και μοναδικά αρχιτεκτονικά στοιχεία αλλά και τμήματα που ενώνονται για α κρατιούνται μεταξύ του, αυτό το σετ έχει να κάνει με το κτίσιμο της δικής σας βάσης διοράματος.

Το αγαλματάκι αυτό έρχεται ως σετ με αντίστοιχο αγαλματάκι του Batman, επίσης κλίμακας 1/10 και στο οποίο βλέπουμε τον Σκοτεινό Ιππότη να είναι στη μέση ενός άλματος, έχοντας μια δυναμική πόζα που αναμφίβολα θα αποσπά την προσοχή του κάθε συλλέκτη.

Ο Batman έρχεται με αρθρωτό σύστημα βάσης που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την όψη του όπως θέλετε, με πολλές επιλογές.

Μπορείτε να κάνετε τον Batman να διαπερνά ένα τοίχο, ή να υπερπηδά μπάζα ή να είναι έτοιμος να δώσει κλωτσιά! Υπάρχουν πολλαπλά τετραγωνισμένα και ορθογώνια κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων κι ενός σπασμένου παραθύρου, μιας μεταλλικής σχάρας και διάφορα άλλα μέλη, τα οποία σας επιτρέπουν να φτιάξετε τη βάση διοράματός σας όπως εσείς θέλετε.

Τόσο τον Arkham Knight, όσο και τον Batman, μπορείτε να τους αποκτήσετε από την Gamers’ Boulevard. Αναμένονται στα καταστήματα αρχές του 2016.

 

Share this post

No comments

Add yours